Se alla inlägg

Lofsans Underverk

Lovisa ”Lofsan” Sandström har med 13 års erfarenhet som coach skapat effektiva och framgångsrika träningsupplägg, tagit fram metoder som ger mental styrka och hjälpt tusentals kvinnor att bygga starka, uthålliga kroppar med sunda värderingar. Hon är utbildad idrottslärare från GIH, personlig tränare, kostrådgivare och utbildad inom idrottspsykologi. Lofsan syns som träningsexpert på TV, i olika tidningar och skriver träningsböcker såsom Stora löparboken för kvinnor, Stora träningsboken för kvinnor och Lofsans mammaträning. Du hör henne i Träningspodden varje vecka, Sveriges största podd om träning och hälsa. Lofsangruppen är hennes PT Online-tjänst och Mized är träningsappen, din PT i fickan.

Lofsans föreläsning handlar om hennes senaste bok, Lofsans underverk. I Lofsans underverk får vi lära oss hur vi enkelt kan träna upp bäckenbotten och de inre magmusklerna – träning som till lika stora delar handlar om funktion, njutning och fåfänga. Lovisa guidar oss kring vad som är viktigt att tänka på såväl i vardagen som på gymmet eller vid konditionsträning. Starkare bäckenbotten, snyggare hållning och bättre sex!

Föreläsningen äger rum fredagen den 26:e januari kl 18:00 – 19:00 på B-ROOM, Regementsgatan 9, 352 36 Växjö.

Men det är inte över där, på lördagen ses vi för lördagsfys med efterföljande mys.
Klockan 9:00 lördagsfys med Lovisa och Betty på B-ROOM
Klockan 10:30 ”frågan är din” exklusiv brunch och frågestund på gemytliga Ett Kvarter. Du får möjlighet att skicka in en fråga som sen lyfts upp/besvaras av Lofsan under brunchen.
Klockan 13:00 säger vi hej då.

En investering i dig själv.

Föreläsning: 420 kr
Lördagspaket: 1200 kr

Lämna ett meddelande i din bokning vad du önskar delta på.

Välkommen!

Anmälan är bindande. Platsen kan överlåtas till annan deltagare. Meddela eventuella allergier i samband med din anmälan!

Ett Kvarter
I lugnet på söder huserar Ett Kvarter i ett härligt hus från 1920-talet.  En livsstil och noggrann förädling av råvaran. Kunskap och kärlek till produkten och upplevelsen. Här finns även logi. Fyra nyrenoverade rum. Fri parkering.

Kommentarer (2)

 • Maria

  |

  Hej! Jag bokade igårkväll men fick inget bekrätelsemail. Hur går jag tillväga då? Bokade både fre+lör. Mvh Maria

  Reply

  • Betty

   |

   Jag har mailat dig Maria. Kul att du kommer!

   Reply

Lämna en kommentar