Se alla inlägg

Stark genom klimakteriet – föreläsning med Monika Björn

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.
”Stark genom klimakteriet” är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp-och att det finns många saker man själv kan göra dör att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen vänder sig framförallt till kvinnor men även till alla som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogaläraren mm. En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
Monikas bok med samma namn kommer att finnas till försäljning under kvällen.


Monika Björn
har arbetat med träning på heltid i över 20 år, både i Sverige och internationellt. Hon är entreprenör inom träning och hälsa.
Monika är delägare i hot yoga-formen Hot MOJO, en av upphovskvinnorna till Yoga for Athletes samt delägare i PT-studion Linnégatan Fem i Göteborg där hon tränar både motionärer och elitidrottare.
Hon har en fil kand i idrottsvetenskap och psykologi från Göteborgs Universitet och har varit yogalärare sedan slutet av -90-talet. I över 10 års tid reste hon jorden runt och introducerade gruppträningsformen spinning.
2017 släppte Monika sin första bok ”Yoga för dig som tränar” (Norstedts) och startade yogalärarutbildningen Yoga247. Monikas andra bok ”Stark genom klimakteriet” har varit en snackis sedan den släpptes i oktober 2018. Monika brinner passionerat för yoga, träning och rörelse. Hennes klasser är fysiska, med intelligenta, genomtänkta sekvenser och de levereras med både kunskap och humor.

Se Monika hos Malou Efter Tio, här och här.

Dag: Fredagen den 22 februari 2019
Tid: 18:00 – 19:00
Investering: 350 kr
Plats: the B-ROOM, Regementsgatan 9 i Växjö

Välkommen!

Anmälan är bindande men din plats kan överlåtas.

Lämna en kommentar