Se alla inlägg

WÖRKOUT till Växjö

Är ni träningssugna? Vill ni träna för en prisbelönad och omtyckt PT från huvudstaden?

Stockholmsbaserade konceptet WÖRKOUT lämnar huvudstaden för att sprida träningsglädje i Växjö. Pischa Strindstedt är träningsglädje personifierad. Grundare till WÖRKOUT konceptet och studion i Stockholm. Hon har även vunnit årets PT på Guldhjärtat och tränare för årets Biggest Loser.

”WÖRKOUT handlar om träning på ett tufft men lekfullt sätt. Vi kombinerar rörlighet, styrka & en hel del kondition i ett lekfullt pass där vi använder den egna kroppsvikten men också varandras. Var redo att skita ner dig rejält & kliva ur din egen komfortzon. WÖRKOUT passar alla, stora som små & just detta event blir en perfekt inspiration till hur lätt det är att få in träning i sin vardag. Du behöver ingenting förutom dig själv & kanske en kompis”

Den 26 maj blir en energifylld dag:

Klockan 09.30 Hej
Klockan 10.00 Bells med Betty
Klockan 12.00 Lunch på Ett Kvarter
Klockan 13.00 Föreläsning med Pischa – Hur når man sina drömmar och bryter gamla mönster för att lyckas?
Klockan 14.15 Wörkout 
med Pischa
Klockan 15.15 Hej då

Din investering
1395 kronor

VÄLKOMMEN!

Meddela eventuella allergier i samband med din anmälan!

Ett Kvarter
I lugnet på söder huserar Ett Kvarter i ett härligt hus från 1920-talet. En livsstil och noggrann förädling av råvaran. Kunskap och kärlek till produkten och upplevelsen. Här finns även logi. Fyra nyrenoverade rum. Fri parkering.

Anmälan är bindande från den dagen du anmäler dig (inte från den dagen du betalar). Platsen kan dock överlåtas till annan deltagare. Du har dock rätt att enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar från den dag du anmält dig. Om du ångrar dig inom dessa 14 dagar kontaktar du oss via mail. Återbetalning kommer i dessa fall att ske omgående.

Lämna en kommentar