Se alla inlägg

Livsstilsrummet B-ROOM

Inom träning pratar vi ofta om kostnad för den enskilda och lönsamhet för företaget.

Jag brukar jämföra med matinköp, matkostnad är något många relaterar till och speciellt nu när vi är så matmedvetna. Matkontot varierar, vissa lägger mindre andra mer och det styrs av ekonomi men även prioriteringar/värderingar.

Mat, liksom träning/rörelse behöver vi varje dag. Lockpriser från mat- och gymkedjor möts vi av, men vi vet att det är de ordinarie priserna, utbudet, tjänsten som styr i det långa loppet. Att själv välja sina ingredienser och tillagningssätt blir billigast i längden. Bra råvaror och att laga maten från grunden istället för hel- halvfabrikat.

Min produkt erbjuder inte extrapris. Hos mig finns inga lockpriser och därmed inte heller stödmedlemskap. Träningskontots storlek bestäms av behovet och behovet klarläggs med omsorg innan kontot fylls på. Ingredienser blir lätta att plocka, detsamma gäller tillagningssättet. Man väljer det man behöver, när man behöver det. Inga hel- eller halvfabrikat erbjuds. Allt lagas från grunden utifrån behov och smak.

Kvalitet, engagemang och långsiktighet.

 

Lämna en kommentar