Se alla inlägg

Helgen med Lofsan i Växjö

Vill starta med att tacka alla fantastiska deltagare för engagemang och grym energi. Otroligt häftigt att fylla rummet med kvinnor från Malmö till Strängnäs och Kalmar till Göteborg.

Det är Lovisas tredje event i Växjö, B-ROOM och det kan man kalla hat-trick om något. Föreläsningen grundades på boken Lofsans Underverk – “Smärta och besvär i träning och vardag”. Med fokus på att analysera och reflektera över vilka krav vi kan ställa på kroppen beroende på vilket arbete vi är beredda att utföra parallellt. Vi känner oss utvalda då det är första gången den föreläsningen hålls.
 

 

 

 
Lovisa är en väldigt inspirerande person, en förebild för många och det är extra roligt att kunna erbjuda en exklusiv stund i ett mindre format. Därför erbjuder vi alltid ett lördagspaket och denna gång med fys och efterföljande brunch med frågestund på mysiga kvarterskrogen ett Kvarter.
 
Sexton tjejer laddade för aktivering, bänkpress, marklyft och avslutande wodar. Rummet andades power, skratt, svett och skakiga armar och ben.
 

 

 

 

 

 

 

 
Häftiga smakupplevelser och givande diskussioner avslutade lördagen på ett Kvarter.
 

 

 
Tusen tack till alla deltagare men framför allt Lovisa. Som jag skrev på instagram, Lovisa är inte enbart en kollega utan en vän som har inspirerat mig till mycket i båda karriär som livet.
 

 

Lämna en kommentar