Se alla inlägg

Träningsgrupp för kvinnor – My Stronger Me

Jag älskar människor och brinner för kvinnors hälsa. Befinner mig mitt i livet och det känns därför naturligt att kanalisera mitt engagemang för att försöka förbättra mogna (40+) kvinnors livskvalité.

Träning men även korta seminarier om mat, stress och kvinnohälsa. Jag vill särskilt lyfta fram stärkande träning och rörlighet. Men även bäckenbottenträning och ”bäckenbottenskonsam” styrketräning som är oerhört viktigt för kvinnor men som tyvärr inte är så vanligt förekommande. 

Sex veckor med en träff i veckan, måndagar o/e onsdagar klockan 17:30 till 18:30. Denna small group  är anpassad för kvinnor som är intresserade av att lära sig mer om sin kropp i  en hormonell berg- och dalbana. En kropp klimakteriet, på väg in eller redan är där.

Start när gruppen är full.

Din investering blir 1800 kr för 6 träffar. 

Detaljerat schema skickas inför start. 

Välkommen!

När gruppen är bildad får du en bekräftelse på din anmälan som då blir bindande, och du får en faktura skickad till dig.

Då vi har förbestämda träningstillfällen och vill hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen.

Medarbetare från Region Kronoberg erbjuds 20 % rabatt på denna tjänst.

Har du frågor kontakta mig på mystrongerme@b-room.se. 

Lämna en kommentar