Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stark genom klimakteriet – yoga & föreläsning med Monika Björn

2019-09-19, 18:00 - 20:30

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara!

Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.”Stark genom klimakteriet” är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Vi startar med 60 min yoga och avslutar med 75 min föreläsning.

Egen yogamatta medtages.

Varmt välkomna!

Länk till bokning!

_____

Om Monika Björn:

Monika Björn har arbetat med träning och hälsa i över 25 år, både i Sverige och internationellt. Hon introducerade träningsformen Spinning i Europa, Asien, Mellanöstern och Australien i över 10 års tid. Monika brinner passionerat för träning, rörelse och kvinnohälsa. Idag driver hon en yogaskola, anordnar retreats, är delägare i en PT-studio där hon tränar både motionärer och elitidrottare, samt föreläser för och inspirerar både instruktörer och noviser land och rike runt. Hon är också en av upphovskvinnorna till det framgångsrika yogakonceptet Hot MOJO.Monika har en fil kand i idrottsvetenskap och psykologi från Göteborgs Universitet. 2017 släppte hon sin första bok ”Yoga för dig som tränar” och i november 2018 publicerades bok nummer två: ”Stark genom klimakteriet” (Norstedts).

Detaljer

Datum:
2019-09-19
Tid:
18:00 - 20:30
Webbplats:
https://invajo.com/l/iCp2kTuWYx

Arrangör

the B-ROOM
Telefon:
0000-00 00 00
E-post:
info@b-room.se
Webbplats:
www.b-room.se

Plats

the B-ROOM
Regementsgatan 9
Växjö, 35236 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.b-room.se