Se alla inlägg

Hållbar livsstil och kettlebellglädje

I januari publicerade jag första bilden på en föreläsning som jag visste många skulle vara intresserade utav. Jag var beredd på anstormning men inte i den magnituden som det blev. Att bjuda ner Lovisa  (aka Lofsan) som är Sveriges mest inspirerande träningsexpert var en självklarhet. Jag delar hennes sunda filosofi och hennes vilja att hjälpa, coacha kvinnor till att nå sina potential.

Att boka Palladium var ett klokt val, ca 160 kvinnor anmälde sig till föreläsningen Hållbar livsstil för aktiva kvinnor – träning på dina egna villkor. Viktiga frågor ställdes av Lovisa Varför, Hur och Vad, frågor som vi alla bör ställa inför varje satsning, målplanering. En föreläsning som alla borde lyssna på. Lovisa är oerhört inspirerande och besitter kunskap som få.

 

DSC04453

DSC04449

DSC04459

 

PM & Vänner bjöd middagsgästerna på en fantastisk middag från lokala producenter.

Liten Crème Ninon i kopp
Rotfrukssallad med rostade frön och gryn
Varmrökt lax från Klasamåla 
Rostbiff från PM med svensk pesto
Ias yoghurt- och äppelsalsa
Grönsallad
Ost: Brie Linnea
Brödbuffé med vårt eget surdegsbröd, knäckebröd och ekologiskt smör
Jons glasdessert baserad på bär och kesellamousse

 

DSC04475

 

Efter kvällens inspiration laddade tjejerna om för träning, träning på B-ROOMs vis med många av de utmanande redskap vårt lilla gym har. Kamp ute i det friska blandat med glädje och härliga skratt. Efter lunch och härligt umgänge avslutades dagen med en kettlebell workshop. Sving, rackposition, frivändning och press. Grundövningar som nu alla deltagare behärskar. Sann kettlebellglädje.

 

DSC04565

DSC04671

DSC04826

 

Jag vill tacka Lovisa, Clara och alla underbara deltagare för dessa timmar. Er kunskap, energi och glädje har kryddat helgen.

Stort tack även till Holistic, Gococo, Röhnisch, Hälsa & Fitness och Spartan training för era generösa bidrag till goodiebagen.

Många fler bilder finns på the B-ROOMs facebooksida, låna gärna!

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar