Se alla inlägg

Varför tränar jag?

Jag har tränat i omgångar i hela mitt liv men träningen höll sig inte i längden. Bra träningsperioder övergick alltid i avbrott och sedan en ny period och så har jag hållit på i många år och avbrotten efter mitt första barn blev längre och längre. När jag väl startade igång efter min andra graviditet ville jag få in varaktighet i min träning. Jag granskade då mina perioder och insåg att det saknades en viktig sak, GLÄDJE, när glädjen tog slut kom avbrotten. En bidragande orsak till det var att träningen blev en belastning, för stora krav, för många timmar, för intensiva pass utan variation.

Idag  tränar  jag för att det är kul, för att jag vill orka vara en aktiv mamma, för att jag mår så bra av träning. Det finns många olika svar på en sådan enkel fråga. Och det finns bara rätta svar!  Att träna är något självklart idag för de flesta, även om anledningarna skiljer. Alla har sitt sätt och sina metoder och träning pratas det om överallt, på bjudningar, på arbetsplatser, anställningsintervjun och inte minst när man skriver sitt CV. Träning är inte bara ett intresse, träning har blivit en livsstil.

Att kunna träna hela livet måste innebära egentligen två saker enligt min mening. DET MÅSTE VARA KUL OCH ENKELT! Det har även blivit the B-ROOMs koncept, kul och enkel träning för alla!

Kettlebell glädje

 

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

Lämna en kommentar