STARK GENOM LIVET

STARK genom livet. Ett liv i original. Ägande av dagen, träningen och vilan.

Under mina år som tränare och coach har jag insett hur stor vikt vårt mentala mående har i vår fysiska hälsa och vice versa. Bara fysisk träning funkar inte för måendet. Bara mental träning funkar inte för kroppen. En härlig kombo behövs, för hela oss. Det behövs en verktygslåda.

STARK genom livet väcker medvetenhet om vad som får oss att känna och agera som vi gör. Ger oss en verktygslåda fylld av hälsofrämjande godsaker.

Vad behöver just du ha in din verktygslåda? Vilka är dina bra-ha-saker i lådan? Muskelstärkande träning? Pulshöjande träning? Rörlighetsträning? Vardagsrörelse? Avslappning och sömn?

Hur behöver lådan justeras efter livets rytm? Allt är ju föränderligt, likaså våra behov.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret för ett individuell träff.

Hej, vi har väntat på dig!

STARK Qvinna - Small Group

Äg din träning, i en small group med likasinnade. Träning är för alla så även denna. Alla kan vara med, oavsett om målet är att bli vardagsstark, utvecklas i styrka, bli snabbare, om du är nybörjare eller van vid hård träning. Vi strävar efter individuell utveckling. Träningsupplägget anpassas helt efter dina förutsättningar och ditt mål. Inkluderande, utmanande och lustfyllt!

Tre hörnstenar:
Utveckla rörelsefrihet och utmana ditt vardagliga rörelsemönster.
Utveckla din styrka och stabilitet med utgångspunkt i våra grundrörelser. Vi tränar både med fria vikter och kroppsvikt.
Utveckla din mentalitet, hjärt-/lungkapacitet och muskeluthållighet.

STARK genom livet - Klimakteriequeen

Denna slutna small group är anpassad för kvinnor som är intresserade av att lära sig mer om sin kropp i en hormonell berg- och dalbana. En kropp i klimakteriet, på väg in eller redan är där. Mer information och anmälan finns här.

STARK genom livet - Personlig

Du får en personlig verktykslåda med dessa kit:
Vardagskit – för de där perioderna när allt rullar på ganska bra.
Chillkit- när stressen känns lite för påtaglig.
Energikitet – när livet suger musten ur dig.

STARK genom livet - Online

STARK genom livet online, en verktygslåda med en härlig kombo av muskelstärkning, pulshöjning, rörlighet och avslappning. I en app med filmade övningar och möjlighet till coaching. Med eller utan redskap. Hemma eller på gymmet. Alltid med en bra känsla. Anpassat efter livets rytm.

Mer information och anmälan hittar du här.

STARK genom livet - Community

STARK genom livet Community på FB belyser vinklar som närvaro, kärlek till mat, rörelse, kropp och livet. Mat och sömn spelar stor roll för vår återhämtning och därmed mående.

Workshop & event