Se alla inlägg

Onlineträning i app – My Stronger Me

Till er jag coachat.
Till er som inte kan ta er till ”rummet”.
Till er som vill inspireras.

Här kommer My Stronger Me online, en verktygslåda med en härlig kombo av muskelstärkning, pulshöjning, rörlighet och avslappning. I en app med filmade övningar och möjlighet till coaching. Med eller utan redskap. Hemma eller på gymmet. Alltid med en bra känsla. Anpassat efter livets rytm.

Innehåll: aktivering, styrka och flås i ett och samma pass. 

Program:

A. Du vill styrketräna på gym och är van vid styrketräning med fria vikter. Detta program kommer att aktivera kroppen, bygga styrka men även ge flås. 

B. Du vill styrketräna hemma. Du har tillgång till gummiband, hantlar och/eller kettlebell. Detta program kommer att aktivera kroppen, bygga styrka men även ge flås. 

C. Du vill träna utan redskap.

När du nu valt program, kan du välja antal pass i veckan. 

 1. Ett pass i veckan
 2. Två pass i veckan
 3. Tre pass i veckan 

Kostnad för ETT program är 249 kr. Du får ditt eller dina program som PDF. Du får tydlig beskrivning och filmade övningar.

Köpa program och coaching via min app:

Förutom program får du guidning och veckovis boost från mig. Denna tjänst är en prenumeration och faktureras den 25e varje månad. Önskar du inte fortsätta behöver du avsluta innan den 25e. Inför varje ny månad har vi en kontakt via mail eller telefon för uppföljning och ev justering i programmet.  

Månadskostnad för program anpassat till dina behov, guidning, boost samt appen är 549 kr.

Bara appen: Du har tränat för mig och önskar behålla appen som ett eget verktyg eller för framtida köp. Din app uppdateras då och då med kulträning! Hör av dig.

Anmälan:
Du anmäler till mystrongerme@b-room.se med namn och mejladress. Skriv vilket program du önskar –  A, B, C eller D, med eller utan coaching.

Du bjuds in via mail och laddar ner appen där dina första träningspass väntar på dig.

Välkommen till My Stronger Me online! 

Kommentarer (3)

 • Ellinor

  |

  Hej, intresserad av hemmaträning o undrar om vem som helst kan haka på eller måste man ha deltagit på andra kurser som du anordnat? Hur långa är de filmade passen?
  /ellinor

  Reply

  • Betty

   |

   Hej, vem som helst kan haka på. Passen ger bra inspiration och träning för alla. Övningarna är filmade och passen är ca 30/50 min långa och är i olika block så man kan anpassa längden beroende på tiden man har.

   Reply

   • Ellinor

    |

    Toppen!! Tack för svar 😊

    Reply

Lämna en kommentar