Se alla inlägg

“Stark genom livet” kurs – FULLBOKAD

För dig som inte känner igen din kropp.
För dig som tränar men inte får utväxling av din insats.
För dig som inte tränar men vet att du skulle må bra av det.
För dig med ont i kroppen.
För dig som går upp i vikt trots att du lever som innan.
För dig som känner dig som en obalanserad tonåring, i en hormonkarusell.
För dig som behöver vara med andra som förstår och känner som dig.

Den 13 januari startar vårens första “Stark genom livet” kurs för oss kvinnor 40-60 år. Föreläsning och 6 träningsträffar.

Teori: Vad händer i kroppen? Hormoners påverkar på motivation och energinivå, stress och vikt, sömn och hunger, muskeltillväxt och självkänsla. Hur leva, röra på sig, träna, äta för bästa mående?

Praktik: Bara lugn yoga funkar inte för kroppen. Bara fysisk hård träning funkar inte för måendet. En härlig kombo behövs, för hela dig. Det behövs en verktygslåda. En verktygslåda fylld med dina bra-ha-saker, godsaker så att du kan må som en Queen.

Datum för våra träningsträffar innehållandes muskelstärkande träning, pulshöjande träning, rörlighetsträning, andning och avspänningsyoga för mindre stress och bättre sömn.

Jag som håller i kursen är certifierad Stark genom klimakteriet coach, livsstilscoach, tränare med spetskompetens i kvinnohälsa och tandläkare. Jag har sen min SGK certifiering coachat 70 tal kvinnor till bättre mående. Jag kallar oss #klimakteriequeens och på träningarna är vi #strongerqueens.

Kursens datum: 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 24/2 – klockan 18:30.

Din investering är 2100 kr.

Inga förkunskaper behövs. All träning individanpassas. Träningen sker i en liten grupp med sex deltagare.

Starka tillsammans!

Denna kurs är tyvärr fullbokad men maila gärna för information om nästkommande kurs.

Betty Wassenius

 

Då jag har förbestämda platser och vill hålla våra grupper små är det inte möjligt för mig att kompensera i form av ekonomisk återbetalning. Du erbjuds däremot att överlämna din plats till någon annan eller ha pengarna innestående till nästkommande kurs .

Lämna en kommentar