Se alla inlägg

Träning för dig i riskgrupp

Jag förstår när jag läser nyheter att coronapandemin kommer att pågå ett bra tag. Ringer till min dotters läkare, hon är i riskgrupp, för att uppdatera oss kring riktlinjer. Hålla oss undan gym där många vistas samtidigt, undvika större folksamlingar inne som ute. Fortsätta röra på oss och träna. Viktigare än någonsin, allt för att minska stress och oro samt få positiv energi.

Är du i riskgrupp, frisk och får rekommendationen träna, rör på dig av din läkare? Har du fått in bra träningsrutiner på gym, har svårt att träna hemma?

B-ROOM öppnas upp för dig.

  • du bokar din träningstimma, passerar via en elektronisk nyckel
  • du tvättar händerna noga innan och efter din träning, handsprit som komplement
  • torka av stänger och redskap före och efter användning med det medel som finns tillgängligt på varje rum (vi har två rum med en tränande per rum).
  • extra viktigt att vara noga med att plocka undan redskap efter sig, slänga ev papper och skräp i sopkorgar

Vi har goda hygienrutiner och har nu även anpassat våra rutiner efter riktlinjer från myndigheter. Utökat öppettiderna för att kunna erbjuda fler timmar med egenträning. Vår My Stronger Me träning är max 6 personer på och vi är ute om behov finns. När dessa pass hålls erbjuds ingen egenträning för riskgrupp, den är frikopplad från övrig verksamhet.

#staystrong

MEN kom ihåg, vi tränar inte för resultat, vi har ett djupare syfte och det är att ändra på hur vi mår. Vi gör det för vårt mående, för att bibehålla god hälsa!

Självklart är vi fullt friska när vi tränar. Känner vi av minsta förkylningssymptom oavsett anledning är vi hemma, även om symptomen är milda.

Vi fortsätter vara kritiska till den information som sprids via t ex sociala medier och icke betrodda källor. Aktuell samt bekräftad information från bland annat regeringen samt folkhälsomyndigheten finns på krisinformation.se.

Prova gärna hemmaträning via vår app om du behöver hålla dig hemma. Kom på pop up träningen och gör allt på god avstånd.

TA HAND OM ER!

Lämna en kommentar