Blogg

B-ROOM är ett rum fyllt med livs - och rörelseglädje. Här skriver Betty, grundaren av B-ROOM.

Avdramatisera träning

Avdramatisera träning

Träningsklyftan ökar och jag är övertygad om att fler behöver skifta fokus, börja avdramatisera träning.

Mitt jobb och stora passion är träning eller som jag helst vill se ”en kropp i rörelse”. Att sprida budskapet om rörelse till alla de som har tappat glädjen till det. Att nå de som inte tar sig ut i spåret eller till träningsanläggningen, som tänker att träning är något jobbigt, något bara vältränade kan ägna sig åt.

Läs mer

WÖRKOUT till Växjö

WÖRKOUT till Växjö

Är ni träningssugna? Vill ni träna för en prisbelönad och omtyckt PT från huvudstaden?

Stockholmsbaserade konceptet WÖRKOUT lämnar huvudstaden för att sprida träningsglädje i Växjö. Pischa Strindstedt är träningsglädje personifierad. Grundare till WÖRKOUT konceptet och studion i Stockholm. Hon har även vunnit årets PT på Guldhjärtat och tränare för årets Biggest Loser.

Läs mer

Cross Fight

Cross Fight

Vår kropp är byggd som en kedja, och bör också tränas därefter. I grunden handlar det om att träna för att klara av vardagens alla utmaningar. Att skapa en rörelse kräver mer än styrka och ökad muskelkapacitet, hjärnan och de motoriska enheterna är också avgörande.

Läs mer

Viktiga steg i en livsstilsförändring

Viktiga steg i en livsstilsförändring

Alla möten under mina 17 år som behandlare, tränare, coach har lärt mig att förändring är möjlig och att helt ”vanliga” människor lyckas varje dag. Jag har även sett en förändring genom åren, idag är vi fler som uttrycker ett missnöje över olika delar av våra liv och önskar en livsstilsförändring och jag tror att vårt snabba samhället och alla val vi ställs inför varje dag är en bidragande faktor.

Läs mer

Stress, hållning, andning, coremuskler

Stress, hållning, andning, coremuskler

Är du stressad?
Andas du i bröstkorgen eller magen?
Har du rörlighetsinkräkning kring skuldrorna?
Har du smärta i ryggen?
Har du smärta i käklederna?
Har du bäckenbottenbesvär, läckage?
Hur är det med din hållning?
Hur är det med buktryck vid tyngre lyft?
Hur känns ryggen/bäckenbotten vid tyngre lyft?
Är du överspänd i dina magmuskler, bäckenbotten?

Läs mer

B-ROOMs stolthet

B-ROOMs stolthet

Hon kom för över ett år sedan med en helt annan målsättning. Idag, många lyft senare, stod hon högst upp på pallen på DM i Kalmar. Den starkaste tjejen med en enorm vilja och kämpaglöd! En stor inspiratör och en förebild för många tjejer. Frida, du är B-ROOMs stolthet

Läs mer

”Hi – touch” på B-ROOM

”Hi – touch” på B-ROOM

Varför anlita dig? Varför B-ROOM? Vad är framtiden?

Människan modell 2018. Evolution som många av oss skräms av, modern teknologi, digitalisering, tid, pengar och service. En nutid som redan nu är svår att greppa. Och så har vi B-ROOM i ”lilla” Växjö, inget gym men ändå träning.

Läs mer

Tema: kvinnohälsa

Tema: kvinnohälsa

Hälsa och träning för kvinnor mitt i livet. Från nybliven mamma till kvinna i klimakteriet. Hållning, bål och bäcken. Styrka, smidighet och kondition. Muskler och skelett men även viktuppgång.

Läs mer

Helgen med Lofsan i Växjö

Helgen med Lofsan i Växjö

Vill starta med att tacka alla fantastiska deltagare för engagemang och grym energi. Otroligt häftigt att fylla rummet med kvinnor från Malmö till Strängnäs och Kalmar till Göteborg.

Det är Lovisas tredje event i Växjö, B-ROOM

Läs mer

Mindfulnessmorgon på B-ROOM

Mindfulnessmorgon på B-ROOM

Vi sätts ofta på prov i livet, genom yttre och inre påverkan, förväntningar som andra ställer eller som vi skapar själva vilket stressar oss på olika sätt. Ofta tappar vi fokus och oroar oss för sådant som vi egentligen ej vet kommer hända eller kanske för saker som vi inte längre kan påverka. När du istället låter hjärnan fokusera på verkligheten här och nu blir du mindre stressad och du får tillgång till mer kreativa och konstruktiva vägval i din livssituation. Mindfulness är för alla, var än i livet du befinner dig.

Läs mer

Växjös tyngsta träning

Växjös tyngsta träning

Söndagsjobbar på kontoret, från gymmet hörs tunga dunsar med jämna mellanrum. Få repetitioner, lång vila. Musiken pumpar och en röst sjunger med. Det är en tjej som lyfter. Inget ovanligt här på ”rummet”, många söker sig hit för att våga. Det är fortfarande mycket okunskap kring tung styrketräning samt en rädsla för att gå sönder. Samhället har däremot ändrat attityd och tjejer vill lyfta tyngre.

Läs mer

Small Groups 2018

Small Groups 2018

I vår har vi fyllt ”rummet” med massa härlig och varierad small group träning. Öppen för alla!

Måndag

Lunchfys -Intensiv träning där varje deltagare har möjlighet att skala ner övningarna efter egen förmåga.
Vi fokuserar på att använda hela kroppen, såväl muskler som hjärta och lungor i en ständig variation av övningar och repetitioner. Alla kan delta.

Läs mer

Tandläkaren bjuder på träning

Tandläkaren bjuder på träning

Så glad för denna publicering. Tandläkarna Wassenius gör något utöver det vanliga, skapar en plattform som kan medföra positiva förändringar för patienterna.

Läs mer

Träningskontot på B-ROOM får ett nytt koncept – från startavgift till gratis träning

Träningskontot på B-ROOM får ett nytt koncept – från startavgift till gratis träning

I motsats till många träningsanläggningars lockpriser erbjuder boutique gymmet B-ROOM ett träningskonto där engagemang ger kunden en lägre kostnad och ökad framgång.

B-ROOM ingår partnerskap med sina kunder. Det innebär ömsesidigt engagemang.
Principerna för ett framgångsrikt partnerskap är i stort sett samma som vilket lyckat äktenskap eller företagskompanjonskap som helst. Kommunikation, kartläggning av mål, förväntningar, behov, svagheter och styrkor samt tillgänglighet och tydlighet.

Läs mer

Livsstilsrummet B-ROOMs ingredienser

Livsstilsrummet B-ROOMs ingredienser

B-ROOMs träningskontots storlek bestäms av behovet och behovet klarläggs med omsorg innan kontot fylls på. Ingredienser blir lätta att plocka, man väljer det man behöver, när man behöver det. Inga hel- eller halvfabrikat erbjuds. Allt skapas från grunden utifrån behov och smak.

”Rummets” ingredienser

Läs mer

Livsstilsrummet B-ROOM

Livsstilsrummet B-ROOM

Inom träning pratar vi ofta om kostnad för den enskilda och lönsamhet för företaget.

Jag brukar jämföra med matinköp, matkostnad är något många relaterar till och speciellt nu när vi är så matmedvetna. Matkontot varierar, vissa lägger mindre andra mer och det styrs av ekonomi men även prioriteringar/värderingar.

Läs mer

Lofsans Underverk

Lofsans Underverk

Lovisa ”Lofsan” Sandström har med 13 års erfarenhet som coach skapat effektiva och framgångsrika träningsupplägg, tagit fram metoder som ger mental styrka och hjälpt tusentals kvinnor att bygga starka, uthålliga kroppar med sunda värderingar. Hon är utbildad idrottslärare från GIH, personlig tränare, kostrådgivare och utbildad inom idrottspsykologi. Lofsan syns som träningsexpert på TV,

Läs mer

Res med oss till Spanien

Res med oss till Spanien

Tänk att starta dagen med solsken, väcka kroppen med mjuka rörelsen i takt med vågorna, äta gott och träna fysiska som mentala muskler. Lerbada i Mar Menor, största saltvattensjön i Europa.
En resa med härlig gemenskap, inspiration och energipåfyllning deluxe.

Läs mer

Styrkelyft, allas sport

Styrkelyft, allas sport

Hur beskriver man en lördag full av lyftpassion och starka kvinnor? Sporten där kvinnor börjar ta mark, unga som gamla, erfarna som nybörjare, alla stärkta i mentala som fysiska muskler.

Nadja Niemelä, styrkelyftare och distriktsdomare

Läs mer

Boutiqueträna med Bakhaket

Boutiqueträna med Bakhaket

Tack alla ni som körde ”fika” workout med mig, Betty och Bakhaket.

Fartfylld workout med putt, drag, hopp, böj, gång, fällning och antirotation. 45 sek intervaller med en liten jakt som avslutning. Trött, svettig kropp och en pigg knopp.

Läs mer