Se alla inlägg

Hello styrka

Följ med på två härliga träningsdagar till fantastiska Torekov den 15-16 september!

Att få må bra är för alla. Men ibland glömmer vi att ta oss tid att verkligen stanna upp, reflektera och se vad som skapar balans i livet. Denna helg erbjuder Helloeveryday tillsammans med B-ROOM dig massor med träning, i allt från Somamove, styrka med kettlebells och tuffa cirkelpass. Dessutom tid att njuta av den vackra naturen, god mat och avkopplande miljö.

Denna helg fokuserar vi på hur vi kan göra oss starka för vardagen inifrån och ut. Vi inspirerar med föreläsning om motivation, mindset och balans i livet, träning och tips på mat som får dig att må bra. Vi utlovar UTMANING, INSPIRATION och GLÄDJE

I paketet ingår boende i fina dubbelrum en natt:
Välsmakande lunch (lördag – söndag)
Middag (lördag kväll)
Frukostbuffé( söndag)
Tillgång till spa på fina Torekov hotell www.torekovhotell.se
Fritt deltagande på alla träningspass.
2900 kr per person

(För att vi ska kunna genomföra resan har vi ställt deltagarantalet till minst 20 deltagare.)

Vi vill ha din anmälan senast den 17 augusti. Hör av dig till Ella, Betty eller Cia om du har några frågor.

Anmälan till ella.rostrom@gmail.com alt här.

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cia Olofsson
Hälsa ligger mig varmt om hjärtat och jag vill förmedla en hälsosam livsstil utan att krångla till det. För mig är sunda matvanor en balans mellan intag och utgifter, lagom är bäst helt enkelt.

Ella Roström
Mina vänner brukar säga att jag lever livet intensivt och själv försöker jag leva efter mottot YOLO. Men jag inser också att leva intensivt kostar om man inte fyller på med energi. Det gäller att hitta inspiration och sätta guldkant på tillvaron, fira ofta och mycket. Jag har varit gruppträningsinstruktör i ca 20 år och har också instruerat i det flesta träningsformer. Till vardags instruerar jag på Moves & Motivation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betty Wassenius
En drivkraft, en inspirationskälla, ett aldrig sinande gott humör. Betty driver the B-ROOM, och inspirerar till hälsa och styrka utan att linda in allt i bomull.

Lämna en kommentar