Se alla inlägg

”Hi – touch” på B-ROOM

Varför anlita dig? Varför B-ROOM? Vad är framtiden?

Människan modell 2018. Evolution som många av oss skräms av, modern teknologi, digitalisering, tid, pengar och service. En nutid som redan nu är svår att greppa. Och så har vi B-ROOM i ”lilla” Växjö, inget gym men ändå träning. Jag, personlig tränare, livsstilscoach och tandläkare som ofta pratar om engagemang, partnerskap som om det vore en affärsuppgörelse.

Människan modell 2018 är digitaliserad, värdesätter enkelhet, lättillgänglighet och tid som frigörs till annat. Människan modell 2018 är kräsen och vill ha värde.  Detta värde diskuterade vi på Sweaty Business podd, partnerskapet och konceptet jag erbjuder mina kunder. Att identifiera kundens behov och utmaningar samt leverera en lösning, ett värde. Viktigt att jag som leverantör inte avverkar timmar som kunden själv hade kunnat göra. En resurs kan man lätt undvara. Värdet ligger i kompetens som kunden inte har eller ser just då. Investering i ”hi touch” som Sweaty Business beskriver i en nyligen skriven artikel, 7 fitness tech trender från 2018 som kommer att påverka dina affärer.

”De träningsföretag som kommer att lyckas bäst, är de som automatiserar låg-värde-uppgifter (low value tasks) och förflyttar sina investeringar till “hi-touch”, dvs. människor som visar vad de är bäst på, empati, sympati, motivation och delning av människans värme. Saker som maskiner kommer att ha mycket svårt att göra.”

Att jobba med människor med ett behov i över 17 år med ett analyserande öga har gett mig kunskap och förståelse för vad människa modell 2018 har utvecklats till. En digitaliserad tid som många skräms av men som också tillåter oss att leva friare. Friare? Låt mig förtydliga.

Träning utan bindning eller medlemskap.
Nyckelgym.
Träningsappen Mized – din PT i fickan – förser dig med träning på alla nivåer.
PT online – Lofsangruppen som har ett helhetsgrepp om sina kunder.
Matkasse och färdiga recept.
Instagram, digitala magasin, bloggar som inspirerar och motiverar.

Varför anlita mig? Varför B-ROOM?

Jag är din ”hi-touch”. Jag levererar ett värde, något du inte kan få digitalt. Kompetens du inte har eller ser dig ha just då. Du behöver en människa att bolla med, någon som ser dina utmaningar och ger dig lösningar, ibland förser dig med träning men det är inte det du egentligen investerar i. Du investerar i kompetens, ”varför-hur-vad händer om” frågor, individualisering-kroppskontroll-prehab. Du investerar i engagemang, mindset-boost-broms, digitaliserat och face to face. Du investerar i en inspirerande miljö som inbjuder till träning utan bindning eller medlemskap, en miljö som du har för dig själv om du önskar avskildhet.

Vad är framtiden?
B-ROOM modell 2019 levererar mer frihet. Träning, mat och andra tidskrävande aktiviteter som levereras digitalt.  Häng med.

Lämna en kommentar